ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣΗΛΙΚΙΕΣΠΕΡΙΟΧΕΣ
22/06/19 έως 29/06/1913-20Πορταριά
14/07/19 έως 21/07/1913-20Θεσσαλονίκη
Το Camp της Πορταριάς το 2018 διανύει τον όγδοο χρόνο λειτουργίας του και αποτελεί το μεγαλύτερο και καλύτερο Camp για ηλικίες από 11 έως 20 ετών αθλητριών και αθλητών βόλεϊ, στην χώρα μας.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το 2011 ξεκινήσαμε δειλά – δειλά με 30 κορίτσια και 15 αγόρια ενώ κάθε χρόνο με σταδιακή αύξηση του αριθμού των συμμετεχόντων, έχουμε φτάσει το 2017 να προπονούμε και να εξυπηρετούμε σχεδόν όλους τους καλοκαιρινούς μήνες 300 κορίτσια και 70 αγόρια από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό!

Πολλές αθλήτριες και αθλητές που συμμετέχουν είναι μέλη των εθνικών μας ομάδων.

Οι συμμετέχοντες υποχρεωτικά πρέπει να έχουν δελτίο αναγνωρισμένο από την ΕΟΠΕ διότι το Camp εξειδικεύεται αποκλειστικά και μόνον στο άθλημα του βόλεϊ.

Το Camp το διοργανώνει ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ο Παντελής Ταρνατόρος που εδώ και 16 έτη ασχολείται διοικητικά με το βόλεϊ κατέχοντας την θέση του Αντιπροέδρου στον Ολυμπιακό Πειραιώς την μεγαλύτερη ομάδα της χώρας με τα περισσότερα Πρωταθλήματα και Κύπελλα.

Παράλληλα ο ανωτέρω είναι εδώ και 6 έτη Πρόεδρος της Ελληνικής Λίγκας του Βόλεϊ και ένας από τους πιο ισχυρούς παράγοντες του Ελληνικού βόλεϊ.

Επίσης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ το Camp για τα κορίτσια έχει αναλάβει ο Γιάννης Νικολάκης προπονητής στον χώρο του βόλεϊ επί 26 έτη ο πιο επιτυχημένος προπονητής του Ελληνικού γυναικείου βόλεϊ στην Ελλάδα με διακρίσεις και στο εξωτερικό. Είναι ο ΠΡΩΤΟΣ Έλληνας προπονητής του γυναικείου Ελληνικού βόλεϊ που εργάσθηκε στο εξωτερικό σε ένα από τα πιο προηγμένα διεθνώς πρωταθλήματα, αυτό του Αζερμπαϊτζάν. Στα αγόρια υπεύθυνος είναι ο Νίκος Ζαλμάς προπονητής για πάνω από 20 χρόνια, με επιτυχίες σε αναπτυξιακά πρωταθλήματα, προπονητής στην Α1 και Volleyleague ανδρών καθώς και ομοσπονδιακός προπονητής σε κλιμάκιο αττικής και εθνικές παίδων – εφήβων με κορυφαία στιγμή την 2η θέση στο βαλκανικό παίδων το 2003.

Παράλληλα οι Γιάννης Νικολάκης και Νίκος Ζαλμάς συνεργάζονται με ένα επιτελείο επιτυχημένων Ελλήνων προπονητών (Γιάννη Πετίδη, Κώστα Μηλιώνη, Αντώνη Παπαδόπουλο), οι οποίοι έχουν θητεύσει σε ομάδες της Volleyleague, της Α1 Γυναικών του Ελληνικού Πρωταθλήματος, Α2 Ανδρών και Αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

Πέραν των ανωτέρω προπονητών το αγωνιστικό επιτελείο συμπληρώνεται από επαγγελματίες γυμναστές, ψυχολόγο και φυσιοθεραπευτή που είναι απαραίτητοι για την ομαλή εκγύμναση των αθλητών/τριών.

Η Πορταριά βρίσκεται στον Νομό Μαγνησίας στο πιο όμορφο βουνό της Ελλάδος το Πήλιο, στο κέντρο της χώρας μας 200 χλμ από την Θεσσαλονίκη και 300 χλμ από την Αθήνα, απέχει μόλις 12 χλμ από την πόλη του Βόλου και έχει υψόμετρο 800 μέτρων ιδανικό για προετοιμασίες αθλητικών ομάδων.

Το προπονητικό κέντρο μας αποτελείται από ένα σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο, με βάρη και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου ιδανικό για τρέξιμο.

Οι αθλητές/τριες φιλοξενούνται στο ξενοδοχείο ΑΛΚΗΣΤΙΣ (www.alkistishotel.gr) το οποίο είναι αθλητικό ξενοδοχείο με 41 δωμάτια, δύο εστιατόρια και εξωτερική πισίνα.

Θα χαρούμε πολύ να συνεργασθούμε σε επίπεδο ανταλλαγής την φιλοξενίας και να δημιουργήσουμε την αρχή μίας γόνιμης συνεργασίας

Είμαστε στην διάθεση σας

Translate to English »