Με μεγάλο ενθουσιασμό αλλά κ με συναισθήματα νοσταλγίας η Ελευθερία αναχώρησε απο το Portaria Volley Camp μετά από τέσσερις μαγικές μέρες δίπλα σας.. Σας ευχαριστω θερμά για όσα προσφέρατε εσεις, κ. Νικολάκη κ οι συνεργάτες σας στο παιδί μου. Πολύτιμες γνώσεις στο άθλημα που λατρεύει κ πολυ αγάπη! Σας συγχαίρω για την επιτυχημένη διοργάνωση κ ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου!! Καλή συνέχεια!! κ.Ευαγγελία

Μητέρα Ελευθερίας

Ακόμα ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο του βολλευ τελειώσε!

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλες τις αθλήτριες, τους γονείς, τους προπονητές και τα σωματεία τους που για έβδομη χρονιά μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους απ όλα τα μέρη της Ελλάδας και της Κύπρου!!!!

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον αγαπημένο μου συνεργάτη και ηγέτη του Camp, Γιάννη Νικολάκη που επί επτά χρόνια συνεργασίας, καθημερινά αποδεικνύει ότι είναι ο κορυφαίος προπονητής και άριστος παιδαγωγός!!!!!!!
Σε όλους σας ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαίρι και ραντεβού στο ” PORTARIA VOLLEY CAMP 2018 “!!!!!!!!! Γεωργία Καλφίδου

Υπεύθυνη Οργάνωσης και Διοίκησης (τμήμα Κοριτσιών)

Το καλύτερο ετήσιο Τουρνουά θεσμός που πραγματοποιείται στη στολισμένη Πορταριά του Πηλίου αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία ώστε οι αθλήτριες να εκμεταλλευτούν την διακοπή των πρωταθλημάτων τους και να αποκομίσουν περισσότερη εμπειρία.

Υπό την επίβλεψη του Γιάννη Νικολάκη και του Γιάννη Πετίδη οι προπονητές και οι παράγοντες των ομάδων μέσα σε ένα ζεστό εορταστικό περιβάλλον έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για το αγαπημένο τους άθλημα. Απόσπασμα Άρθρου

volleynews.gr

Translate to English »